Terug naar onze website Beschikbaarheid en direct boeken
Huis kopen op Curaçao

Huis kopen op Curaçao

Location Is Everything

When the house is small, the real estate options seriously open up.

Eigenaar zijn van een recreatiewoning op Curaçao en zelf genieten van het Caribische leven?

U combineert het vakantiegevoel met het maken van rendement door uw recreatiewoning geheel of gedeeltelijk beschikbaar te stellen voor de verhuur. Uw rendement ontvangt u direct vanuit de verhuuropbrengsten. Curaçao heeft 365 (verhuur)dagen per jaar! Vergelijk dat eens met een vakantiehuis in Nederland of Europa.

Living Solutions Totaalconcept
Kiest u voor Living Solutions, dan kiest u voor complete ontzorging. Wij regelen werkelijk alles voor uw woning. Vanaf het ontwerp tot de inrichting van de woonkamer en zelfs aan de wijnglazen in de servieskast is gedacht. Uw gasten hoeven alleen een koffer met kleding mee te nemen. De verhuur en het beheer van uw woning wordt uitgevoerd door de specialisten van Vacation Curaçao.

Nieuwbouwproject Caribbean Nature
Caribbean Nature is een nieuwbouwproject bestaande uit 20 Caribbean Nature Lodges met 1 of 2 slaapkamers.  Gelegen op een kleinschalig resort, gesloten urbanisatie met een tropische atmosfeer (oase van palmbomen, hangmatten en een prachtig gemeenschappelijk zwembad).

Oplevering in Oktober 2023 fase I en in april 2024 staat fase II gepland. Alle Nature Lodges worden all-in opgeleverd (inclusief keuken, badkamer & volledig inventaris). De verkoop gaat van start in het 1e kwartaal van 2023.

Prijzen starten vanaf Euro 169.500, - k.k. Heeft u interesse en wilt u meer informatie? Klik hier voor ons contactformulier

Concept Caribbean Nature Lodge


Dit is onze eigen website met de scherpste prijs. Klik hier voor onze accommodaties of stel ons persoonlijk een vraag.

Gepubliceerd 06-11-2022 / Copyright © Vacation Curacao